ECEM ELEKTRONİK

(5 votes)

Teknoloji her geçen gün gelişiyor ve işletmeler için zorunluluk oluşturacak yeni sistemler karşımıza çıkartıyor. Bu teknolojik sistemlere ayak uyduran işletmeler ayakta kalırken teknolojiye ayak uyduramayan iş yerleri ne yazık ki bir süre sonra kapanıyor. İş yeriniz için barkod çözümleri kullanarak sizler de işlerinizde hem zamandan hem de müşteri memnuniyetinden kazanç sağlayabilirsiniz.

İş yerinizdeki ürünler için etiket basabilir veya paketli ürünler üzerindeki barkodları kullanarak iş yeriniz için barkod sistemine geçiş yapabilirsiniz.


Barkod Sistemiyle İş Yerleri Teknolojiye Geçiş Yapıyor

Excel şablonları kullanmak veya kağıt kalem ile işlem yapmak yerine bunlardan daha kolay, daha zahmetsiz ve daha profesyonel bir sistem olan barkod sistemine geçiş yapabilirsiniz.

Barkod sistemiyle ilgili en çok yanlış bilinen kanı ise; bu sistemin pahalı olduğudur. Barkod sistemi işletmelere özgü şekilde kurulur ve işletmenin kapasitesi, yoğunluğu gibi kriterler göz önüne alınarak hesaplamalar yapılır. İşleri kolaylaştırması, profesyonel bir sisteme taşıması ve daha birçok farklı faydası ile barkod sistemi fiyat değerini kısa sürede amorti edecektir.

İş yerleri için barkod çözümleri öncelikle işletmenizin büyümesine ve iş hacminin artmasına katkıda bulunacaktır. Verimli çalışma, müşteri karşısında profesyonel ve hızlı hizmet edebilme gibi avantajlar sağlayacaktır.

Barkod sistemi satış sırasında ürünün fiyat bilgisinden ürün menşeine kadar tüm bilgileri karşınıza çıkaracağı gibi aynı zamanda stok durumunu, depolamayı, üretim ve sevkiyat aşamalarını da kolaylıkla takip etmenizi sağlayacaktır.


Kaliteli, Hızlı ve Profesyonel Hizmetler Barkod Sistemiyle Gerçekleşiyor

Barkod sistemi çalışanlardan bağımsız şekilde oluşturulmaktadır. Yani barkod sistemi olmayan bir işletmede ürünlerin adedini, fiyatını, stok durumunu ve diğer tüm verileri çalışanlar tutmak zorundadır. Bu durum işlerin ağır yürümesine neden olacağı gibi elemanın işi bırakması durumunda tüm kayıtlar yok olacak ve yeni işe başlayacak kişinin eğitim süreci uzun olacaktır.

Ancak barkod sistemine sahip olan iş yerlerinde bu gibi sorunlarla karşılaşılmayacaktır. Yeni gelen personel ürünün barkodunu, barkod sistemine okuttuğu zaman tüm verilere erişebilecek ve kısa sürede barkod sistemi sayesinde personelden en yüksek verim alınacaktır.

Müşterilerin satın alma işlemlerinin hızlanması, ürünlerin fiyat, tarih ve bilgilerinin öğrenilmesi ile iş yerinizin profesyonel ve teknolojik bir yapıya kavuşmasını istiyorsanız iş yeriniz için barkod çözümleri en doğru yol olacaktır.