ECEM ELEKTRONİK

(3 votes)

Güçlü bir firma olarak İstanbul ve çevresinde olan illerde yerimizi almaktayız. Yazar kasadan barkotlu olan işlemlere ya da barkod kurulumlarında uzmanlaşmış bir halde bulunuyoruz. Firma içerisinde gerekli olan market ve mağaza ekipmanları konusunda a dan z ye kadar birçok farklı ürün yelpazesi ile anahtar teslimi olan çözümler sunulmaktadır. Firmada sadece barkot sistemleri de değil bunların yanı sıra, güvenlik kameraları, alarm sistemleri, elektronik terazi ya da baskül satışları da yerini almaktadır. Her alanda hizmetlerin sunuluyor olması kullanıcıların kendilerine uygun olan ürünleri rahatlık ile bulmasına katkı sağlamaktadır.


UYGUN FİYATLAR İLE KALİTELİ HİZMET

Herkes hem uygun fiyatlı hem de kaliteli olmasını ister. Bundan dolayı yerini alan firma tüm hizmetleri hem en kaliteli halleri hem de en uygun fiyatları ile sunar. Müşteriye ulaşırken her şeyin sorunsuz olmasına dikkat ediliyor olması alanında en iyiler arasında yer almamızı sağlar. Satışa sunulan yazar kasa, terazi, bilgisayar, barkot otomasyonları ve sarf malzemeleri gibi tüm ürünler adrese teslim olarak çözümlerin üretilmesi sağlanır. Bu kadar farklı hizmetlerden yararlanmak adına sadece firmayı aramak da yeterli olacaktır. Tüm gerekli işlemlerin bir telefon kadar yakın olması kullanıcıların istedikleri hizmetleri daha rahat almasını da sağlamaktadır.

İletişimin ardından gerekli işlemler sağlanarak ilk olarak adres içerisinde yer alınarak ürünlerin tanıtımları, ardından da satın alınma işlemleri sağlanır. Satılan tüm ürünler oldubittiye getirilmek yerine kurulum ve programlama açısından her ne gerekli ise firma tarafından yapılması sağlanır. Bu işlemlerin de firma tarafından sunuluyor olması kullanıcılar için büyük avantajları beraberinde getirmektedir. Piyasada yer alan rakiplere oranla tüm ürünlerin oldukça uygun satışına önem verilmektedir. Satış sırasında ya da ürünlerin tanıtımı sırasında gösterilen güler yüz hem müşterilerin memnun olmasını hem de firmanın memnun olmasını sağlar. Misyon ve vizyon olarak firma içerisinde her zaman müşterilerin çıkarları ve hakları ön planda tutuluyor olması her iki tarafın da mutlu sonuçlar ile karşılaşılmasını sağlar. Firma içinde yer alan tüm ürünler ile uzun yıllar sorun yaşanmasına da olanak yoktur.